Direct naar inhoud

Actieplan Verbetering Feitenonderzoek

Welkom op de pagina van het Actieplan Verbetering Feitenonderzoek. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het actieplan zelf, de stand van zaken per actiepunt, de acties voor jou (en jouw organisatie) en cliëntparticipatie.

Lees meer over de inhoud van het Actieplan Verbetering Feitenonderzoek

Naar de Inhoud Actieplan Verbetering Feitenonderzoek
A picture

Bekijk hoe ver we zijn

Hier gaan we in op de stand van zaken medio 2021. De start van het laatste jaar van het actieplan. Medio 2021 hebben we dit geactualiseerd en eind 2021 wordt dit nogmaals gedaan. In 2022 wordt het actieplan geëvalueerd.

Bekijk hoe ver we zijn
A picture

Acties voor jou (en je organisatie)

Wat is er nog te doen in 2021? En hoe krijg je daar zicht op? Dit zijn vragen die betrokkenen hebben. Vanuit het actieplan is daarvoor een onderscheid gemaakt tussen de actiepunten.

Zo zijn er landelijke actiepunten waar de organisaties zelf niets mee hoeven te doen. Maar er zijn ook landelijke actiepunten die producten opleveren die heel bruikbaar zijn voor de organisaties.

Dan zijn er de regionale actiepunten die vooral door samen te werken in de regio gerealiseerd gaan worden. Tot slot zijn er de actiepunten die binnen de organisatie zelf van toepassing zijn, om daar te kijken wat (nog meer) verbeterd kan worden.

Meer weten over Cliëntenparticipatie

Lees meer over Cliëntenparticipatie
A picture

Wil je meer weten over het Actieplan Feitenonderzoek? Neem contact op met:

A picture

Nanja Willemsen

nanja.willemsen@bmc.nl