Direct naar inhoud
06 July 2020

JB-Café: Jeugdbescherming in Nederland in vergelijking met andere landen - sessie 2

In dit digitale JB-Café gaan we in gesprek met Caroline Vink, adviseur bij het NJi en expert internationaal jeugdbeleid. Ze adviseert overheden, onderzoekers en organisaties over internationale ontwikkelingen op het gebied van jeugd, jeugdzorg en jeugdbeleid.

** Dit JB-Café en ook de eerste sessie op 29 juni zitten vol. Je kan je via dit mailadres nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Vermeld daarbij de datum van de sessie waarvoor je op de wachtlijst wilt. Als er een plek vrij komt, nemen we contact met je op. **

Na het eerste digitale JB-Café, het driegesprek met Kalle van IJzendoorn, Levi van Dam en Merlijn Ballieux hebben er twee interessante digitale gesprekstafels plaatsgevonden over werken binnen de Jeugdbescherming in tijden van Corona.

In dit volgende digitale JB-Café gaat Merlijn in gesprek met Caroline Vink adviseur bij het NJI en expert internationaal jeugdbeleid. Ze adviseert overheden, onderzoekers en organisaties over internationale ontwikkelingen op het gebied van jeugd, jeugdzorg en jeugdbeleid. Zij signaleert buitenlandse trends die belangrijk kunnen zijn voor binnenlands gebruik en vertaalt werkzame oplossingen naar de Nederlandse situatie.

Bekijk het gesprek:

Wanneer dit interview je nieuwsgierig maakt, meld je dan aan voor de digitale tafel om in gesprek te gaan met Caroline op 6 juli van 15:00 tot 16:30.

Tijdens deze digitale tafel zullen ook enkele van de 6 pilots aanwezig zijn om de ervaringen vanuit de pilots te delen in relatie tot de buitenland ervaringen van Caroline. Zijn er bijvoorbeeld pilots die successen uit het buitenland mee nemen?