Direct naar inhoud
17 November 2020

Livestream première Jij Bent De Baas

In de documentaire Jij Bent de Baas blikken drie jongvolwassen ervaringsdeskundigen van Team-KIM, samen met de hulpverleners uit hun jeugd terug op de periode dat ze met elkaar te maken hadden. Op 17 november kun je via livestream de première bijwonen.

Programma

15.00 uur: Welkom en vertoning documentaire 'Jij Bent De Baas'

16.00 uur: Nagesprek met o.a. directeur Team-KIM, Kim van Laar en cabaretière en ambassadeur van Team-KIM, Karin Bloemen

17.00 uur: Einde programma

Jij Bent De Baas

De drie jongvolwassenen reconstrueren samen met hun hulpverleners cruciale momenten waarin keuzes werden gemaakt die tot constructief contact leidden. Maar bespreken ook situaties en inschattingen die extra onveiligheid als gevolg hadden. En die zelfs leidden tot een breuk in het contact.

Wat maakte dat het die ene hulpverlener wel lukte een verbinding tot stand te brengen? Wat was daarvoor nodig? En waarom werkte het soms niet?

Over Team-KIM

Team-KIM geeft voorlichting over kindermishandeling aan kinderen, jongeren en professionals binnen Nederland. Aan de hand van persoonlijke, ervaringsdeskunige verhalen van jong-volwassenen maken zij kindermishandeling bespreekbaar.

De inzichten en lessen die gedeeld worden in deze film zijn belangrijk voor alle (aankomende) professionals die met kinderen, jongeren en ouders werken. Team-KIM zal deze documentaire inzetten in de voorlichting voor professionals en beleidsmakers binnen het sociale domein.

Via onderstaande button kun je je aanmelden. Als je je opgeeft, ontvang je een link om de premiere via de livestram bij te wonen. Deel deze link met collega’s, vakgenoten en andere bekenden die met jongeren werken.