Direct naar inhoud
11 November 2021

Opbrengsten Maatschappelijk Steunpakket Corona

Deze online inspiratiebijeenkomst laat mooie projecten zien die met de middelen uit het Maatschappelijk Steunpakket Corona zijn gestart of opgeschaald. Verder gaan we van interessante sprekers horen welke maatschappelijke trends of innovatieve ideeën er zijn en wat er leeft binnen gemeenten als het gaat om herstel na corona.

In maart 2021 is het Maatschappelijk Steunpakket van 200 miljoen euro voor gemeenten en maatschappelijke organisaties in het leven geroepen. Met het steunpakket worden de ontstane problemen door Corona op het gebied van Mentale Gezondheid, Leefstijl, Sport, Jeugd & Kwetsbare Groepen aangepakt.

Deze inspiratiebijeenkomst laat mooie projecten zien die met de middelen uit het Maatschappelijk Steunpakket zijn gestart of opgeschaald. Verder gaan we van interessante sprekers horen welke maatschappelijke trends of innovatieve ideeën er zijn en wat er leeft binnen gemeenten als het gaat om herstel na corona.

Ook is er ruimte voor online ontmoetingsvormen en interactie. De staatssecretaris van VWS sluit het laatste deel van de bijeenkomst aan voor een aantal “live” vragen die je via de Zoom-verbinding kan stellen.

Het is een bijeenkomst voor en door wethouders, directeuren sociaal domein, beleidsmakers en diverse maatschappelijke professionals die betrokken zijn bij herstelprojecten na corona.