Direct naar inhoud
05 October 2020

Save the date: Congres Scheiden zonder Schade

Op 5 oktober 2020 organiseert het programma Scheiden zonder Schade hun jaarcongres middels een digitale ochtend onder leiding van André Rouvoet. Tijdens deze ochtend gaan verschillende jeugdprofessionals en andere betrokkenen in gesprek over de ontwikkeling van een Digitaal Plein. Wat kan dat voor ouders gaan betekenen?

Samen met onder meer gemeenten, Raad voor de Kinderbescherming, advocaten en familierechters werkt het programma in de zogeheten regiolabs aan een nieuwe scheidingsaanpak.

Een belangrijk onderdeel daarvan is de ontwikkeling van een Digitaal Plein. Wat kan dat voor ouders gaan betekenen? Hoe kan dit vorm krijgen in mijn werk met scheidende ouders? Wat zijn verdere inhoudelijke ontwikkelingen binnen het programma?

Het programma is benieuwd naar de meningen van jeugdprofessionals hierover en gaat op 5 oktober in verschillende digitale vormen de discussie aan.

Voor wie

Wethouders, managers en beleidsambtenaren gemeenten (sociaal domein), managers, beleidsmedewerkers, medewerkers lokale teams, GI, Raad voor de kinderbescherming, mediators, advocaten, hulpverleners, familierechters, Platformleden Scheiden zonder Schade, deelnemers en collega’s deelnemers regiolabs.

Blijf op de hoogte

Aanmelden kan vanaf september. Als je in de tussentijd op de hoogte wilt blijven van updates en de inhoud van het congres, mail dan je contactgegevens en functie naar evenementen@minjenv.nl onder vermelding van Congres Ochtend van de Scheiding.