Direct naar inhoud
27 September 2021

Save the date: Voor de Jeugd Dag 2021

Op maandag 27 september vindt de negende editie van de Voor de Jeugd Dag plaats. Dé dag voor iedereen die samen wil werken om álle kinderen van Nederland een veilige, gezonde en kansrijke toekomst te geven. Dit jaar heeft het online congres als thema Mentaal welbevinden.

Hoe het leven er dit najaar precies uitziet valt moeilijk te voorspellen. Eén ding is zeker: de  coronacrisis laat zijn sporen na. De veerkracht van kinderen, jongeren, ouders en professionals is op de proef gesteld. Dat heeft gevolgen voor het mentaal welbevinden van eenieder. Maar we hebben ook (weer) ontdekt wat echt belangrijk is: tijd en ruimte geven aan kinderen en jongeren om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En er samen voor zorgen dat ouders er in de opvoeding niet alleen voor staan. 

Hoe kunnen jeugdprofessionals, ouders en andere opvoeders optimaal bijdragen aan het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren? En welke rol kunnen kinderen en jongeren daar zelf in spelen? Dat is het thema van de Voor de Jeugd Dag 2021.

Aanmelden eigen bijdrage kan tot 7 april 2021

Jij kunt meehelpen om de digitale Voor de Jeugd Dag opnieuw tot een succes te maken. We verwelkomen graag jouw spannende programmavoorstel die de deelnemers tot nieuwe inzichten, betere samenwerking en concrete acties brengen.

Wil je een best practice of lesson-learned delen? Wil je een pittige discussie aanzwengelen? Heb je een veelbelovende innovatie die je wilt delen met een betrokken publiek? Heb je een voorstel voor een workshop of activiteit? Vul dan nu het inschrijfformulier in.

Je kunt jouw bijdrage indienen tot en met woensdag 7 april 09.00 uur.

Save the date! Reserveer 27 september alvast in je agenda

Inschrijven als deelnemer aan de Voor de Jeugd Dag is nog niet mogelijk. De inschrijving opent in augustus 2021. Houd de website goed in de gaten: je ontvangt zodra de inschrijving is geopend een uitnodiging om je in te schrijven. 

Deelname aan de Voor de Jeugd Dag is kosteloos. Dit jaar is het evenement digitaal: dat betekent dat er geen wachtlijst is en iedereen kan deelnemen.