Direct naar inhoud
14 February 2020

Boekpresentatie ‘Die ene jongere’

Donderdag 13 februari is het boek ‘Die ene jongere’ gepresenteerd in een bomvolle zaal van Nieuwspoort in Den Haag. In ‘Jeugdzorgprofessionals over die ene jongere, twintig verhalen uit het hart’ vertellen professionals over die ene jongere die ze nooit zijn vergeten.

Het doel van het boek is een andere kant te laten zien van de jeugdzorg: de bijzondere, mooie, maar soms complexe en verdrietige dingen uit het leven van jongeren en het werk van de jeugdzorgprofessional. Het boek is een ‘eerbetoon aan de jongere’ en een ‘ode aan de jeugdzorgwerker’.

Uitreiking wethouders

In gezelschap van jeugdzorgprofessionals, bestuurders en Kamerleden stonden deze twintig verhalen uit het hart centraal. De eerste exemplaren van het boek werden uitgereikt aan de aanwezige Kamerleden. In het kader van Valentijnsdag ontvangen alle wethouders in Nederland met de portefeuille Jeugd op 14 februari het boek.

Bestellen

Wil je een exemplaar van het boek bestellen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@jeugdzorgnederland.nl. Gezien de beperkte oplage kun je slechts één boek bestellen en op is op!