Direct naar inhoud
09 February 2021

E-book: Aantrekkelijke organisatie

Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? Het antwoord op die vraag vind je in dit e-book. In deze eerste editie vertellen Levvel, Regiecentrum Bescherming en Veiligheid en impegno hoe zij zijn uitgegroeid tot een organisatie waar het fijn werken is. En hoe zij hier iedere dag weer verder aan bouwen.

Elke twee maanden wordt dit e-book weer verrijkt met nieuwe interviews, tips en goede voorbeelden uit de praktijk op het gebied van de belangrijkste ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie.

Tien belangrijkste ingrediënten aantrekkelijke organisatie

Aantrekkelijke organisaties zijn van onschatbare waarde voor de sector. Zij weten nieuwe medewerkers te trekken en aan zich te binden en dragen zo bij aan een sterke arbeidsmarkt jeugd. ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ vroeg aan medewerkers en bestuurders in brede jeugdhulp wat een jeugdhulporganisatie aantrekkelijk maakt om voor te werken. De tien belangrijkste ingrediënten staan centraal in dit online inspiratieboek.

Bouw mee!

‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ werkt samen met het veld aan aantrekkelijke organisaties in jeugdhulp, zodat medewerkers er graag willen werken en blijven werken. Werk jij bij een aantrekkelijke organisatie? Bouw met ons mee! Deel je verhaal via jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.