Direct naar inhoud
19 November 2020

E-learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 voor gemeenten

Met deze tien online lesmodules van ieder 20 à 30 minuten verdiep je je kennis over de inkoop van de Jeugdwet en de Wmo. Deze E-learning geeft je als professional bij de gemeente een mogelijkheid om meer inzicht en grip te krijgen op de inkoop in het sociale domein.

De online lesmodules zijn gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop in het sociaal domein. Bijvoorbeeld: beleidsmedewerkers, inkopers, directeuren sociaal domein en wethouders van gemeenten.

Ze zijn ook te volgen door medewerkers van (zorg)aanbieders die zich bezighouden met inkoop of (inkoop)adviseurs actief op dit thema. Binnenkort zijn er ook e-modules beschikbaar specifiek gericht op (zorg)aanbieders.

De e-learning modules

Aan de hand van video’s, tekst, interviews, podcasts en oefentoetsen ga je dieper in op de theorie rondom inkoop in het sociaal domein. Er komen tien thema’s aan bod. Als je geïnteresseerd bent in één of een aantal specifieke thema’s, dan is het ook mogelijk om enkel deze onderdelen te volgen.

  1. Introductie inkoop in het Sociaal Domein
  2. Samenhang in de zorgketen
  3. Segmenteren
  4. Proces van inkoop
  5. Transformeren
  6. Marktanalyse
  7. Bekostiging
  8. Leveranciersmanagement
  9. Toegangsmanagement
  10. Contract

Meer informatie en inschrijven

De e-learning modules zijn gratis te volgen. Je krijgt toegang door het invullen van het aanmeldformulier. Na aanmelden, ontvang je een inlogcode die 2 maanden geldig is.