Direct naar inhoud
19 October 2021

Doe mee met het StroomOP panel en geef je mening over de jeugdhulp

Dit panel wordt gevormd door jongeren, ouders en professionals. Panelleden geven via de StroomOP app hun mening aan de hand van verschillende thema’s zoals suïcidepreventie en gezinsgericht werken

Eén van de informatiebronnen voor de StroomOP Monitor is het StroomOP panel. Dit panel wordt gevormd door jongeren, ouders en professionals. Panelleden geven via de StroomOP app hun mening aan de hand van verschillende thema’s zoals suïcidepreventie en gezinsgericht werken. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of je als jongere genoeg steun en veiligheid hebt ervaren, of je als ouder voldoende bij de behandeling bent betrokken en of je als professional je voldoende vaardig voelt in je werk. Heb je interesse om mee te doen of wil je meer informatie?

Zo neem je deel aan het StroomOP panel

Binnenkort is de StroomOP app te downloaden in de App Store en Google Play Store. In de app kun je je aanmelden om deel te nemen aan het StroomOP panel.

Oproep van StroomOP: Denk mee over suïcidepreventie

Ouders en jongeren die willen meedenken over het verbeteren van suïcidepreventie in JeugdzorgPlus kunnen zich nu aanmelden bij StroomOp.

Ben je jongere of ouder en wil je meedenken over het verbeteren van suïcidepreventie in JeugdzorgPlus? Zodat medewerkers beter kunnen reageren op signalen van suïcidaal gedrag en suïcidepogingen en weten hoe daar het beste mee om te gaan? En zodat er minder suïcides en suïcidepogingen in de JeugdzorgPlus gebeuren?

Netwerk StroomOP

StroomOp is een netwerk van jeugdhulp- en onderwijsprofessionals die streven naar de best passende zorg voor kwetsbare jongeren. Denken en doen, opiniëren, initiëren, verzamelen, delen, onderzoeken en dagelijks werken aan het verbeteren van jeugdhulp, zodat jeugdhulp steeds beter wordt en kinderen en gezinnen eerder en beter geholpen worden.