Direct naar inhoud
03 August 2020

Praat mee op nieuw platform: Hartvoordejeugd.online

Hart voor de jeugd geeft iedereen die hart voor de jeugd heeft de mogelijkheid om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen. Zo kun je op het forum in gesprek gaan met andere jeugdprofessionals. Het platform is een initiatief van het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ).

Echte verandering vindt alleen plaats als mensen die werken in de zorg voor de jeugd elkaar kunnen vinden, inspireren en helpen. Hartvoordejeugd.online faciliteert dat contact. Verandering vindt niet plaats vanachter een bureau, maar in de lokale praktijk.

Hart voor de Jeugd heeft een centrale redactie, maar is met name bedoeld voor iedereen die ideeën heeft over hoe de zorg voor kinderen en jongeren beter kan.

Iedereen kan en mag meedoen! Door het uploaden van filmpjes, artikelen, onderzoeken, links etc. en door het starten en voeren van dialogen.

Alle mensen die béter willen voor kwetsbare kinderen en jongeren kunnen elkaar ontmoeten, helpen, inspireren en leren in deze ‘online huiskamer’ van het OZJ. Hier delen zij informatie en wijzen elkaar de weg. Centraal staan de verbinding en de interactie in de vorm van discussieforums.

De website Zorg voor de Jeugd blijft de etalagefunctie houden voor het Ondersteuningsteam OZJ en de regio-ambassadeurs.