Direct naar inhoud
Arenda Oomen
23 September 2020

Voor de Jeugd Dag 2020 gaat digitaal, schrijf je meteen in!

Zoals ieder jaar zetten we de thema’s die de jeugd raken in de spotlights tijdens de Voor de Jeugd Dag. Met één verschil: je volgt het congres op 2 november vanuit je eigen stoel. Met als bijkomend voordeel dat dit jaar nog meer bezoekers kunnen deelnemen en de zaal nooit vol raakt.

Elkaar gewoon ontmoeten zit er dit jaar niet in, maar de ontwikkelingen rondom thema’s die de jeugd raken, staan nooit stil. Zeker nu de wereld in korte tijd zo is veranderd.

Daarom bezoek je de Voor de Jeugd Dag 2020 vanaf één overzichtelijke online plek. Hier kies je de programmaonderdelen die je digitaal wilt volgen en neem je ook deel aan gesprekken, discussies en polls tijdens de sessies.

Zelfs aan het klassieke ‘inloop’-moment voor deelnemers én aan het Jeugdplein met standjes is gedacht, met volop gelegenheid voor interactie via video of chat.

Tussen de sessies door kun je terecht op het Jeugdplein en verzorgt Kindercorrespondent Tako Rietveld live korte interviews met kinderen en jongeren uit het veld.

Kies uit meer dan 40 workshops, met vertrouwde werkvormen zoals Persoonlijke verhalen, de virtuele Vissenkomtalkshow, Voor de Jeugd Online en luisteren naar een échte Hartenkreet.

Momenteel wordt hard gewerkt om het programma compleet te maken.

Op deze dag komen beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg- en onderwijsprofessionals, kinderopvang, raadsleden, (jeugd)gezondheidzorg, ouders en jeugd bij elkaar. Meedoen is gratis.