Direct naar inhoud
15 July 2020

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk? Help de jeugdhulp vooruit en vul de vragenlijst in (10 min)

Werken in de jeugdhulp, dat is iets waar je voor kiest. Maar wat is belangrijk je keuze voor organisatie? Waarom blijf je waar je nu zit of ben je op zoek naar een andere werkgever? De Arbeidsmarkttafel Jeugd doet onderzoek naar de ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie om voor te werken in het jeugddomein.

Vul de vragenlijst in om mee te helpen aan dit onderzoek. Dat kost je ongeveer 10 minuten. Alle antwoorden die je achterlaat zijn geanonimiseerd en worden door FCB vertrouwelijk verwerkt.

Het onderzoek richt zich op medewerkers die werkzaam zijn in het brede domein jeugd. Hiermee worden organisaties voor jeugd- en opvoedhulp, gecertificeerde instellingen, organisaties voor jeugd-GGZ en voor jeugd-gehandicaptenzorg bedoeld.

Met de uitkomsten van dit onderzoek wil de Arbeidsmarkttafel Jeugd een ‘receptenboekje’ maken waarmee organisaties hun eigen ontwikkel- en leerproces kunnen vormgeven. Met de antwoorden die je achterlaat help je de jeugdhulp vooruit.

Update 22 december 2020

De resultaten van het onderzoek zijn inmiddels binnen:

A picture
22 december 2020
Onderzoek wijst uit: Dit zijn de ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie

Om nieuwe medewerkers te trekken, een sterke arbeidsmarkt te creëren én de huidige werknemers in de jeugdhulpsector te behouden, is het belangrijk dat de organisaties aantrekkelijk zijn als werkgever. Jeugdhulp. Alles in het werk’ vroeg aan med...

Lees meer